Ανοικτή Επιστολή – Πρόσκληση σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση

 

Αγαπητοί  Συμπατριώτες,

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιστορικού μας Συλλόγου, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε για άλλη μια φορά «Χρόνια Πολλά»,  να δώσει δε ο Θεός να έχουμε υγεία όλοι μας, βασική προϋπόθεση για να αντέξουμε και να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες ημέρες που ζούμε.

Όπως γνωρίζετε, αφού  άλλωστε είχε ανακοινωθεί και με το Φιγαλικό Βήμα, στις 5 Φεβρουαρίου 2012,   έλαβε  χώρα στα Γραφεία του  Συλλόγου, η  καθιερωμένη τελετή για το κόψιμο της Πίτας του  και παράλληλα η  σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, για τον προβλεπόμενο απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και  διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Νέου.

Γεγονός είναι, για αποδεκτούς λόγους και κατανοητές αιτίες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, η συμμετοχή ήταν πολλή μικρή, με δυσάρεστη, για άλλη μια φορά έκπληξη, τη μη δήλωση  υποψηφιοτήτων,  για την εκλογή μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου !

 

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο σημειωτέον συμπληρώνει 5ετία, έληξε τον Μάιο του 2011, αλλά  και στις τότε Γενικές Συνελεύσεις, δεν υπήρξαν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις, ούτε ενδιαφέρον για την εκλογή Νέου ΔΣ.

Για τον λόγο αυτό αποφασίσθηκε, τότε, η παράταση της  θητείας του απερχόμενου, ΔΣ ,μέχρι το κόψιμο της Πίτας, όπου ελπίζαμε να δοθεί λύση.

 

-Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ιστορικός μας Σύλλογος, του οποίου γιορτάσαμε τα 50 Χρόνια, το 2009, με παν- Φιγαλική , συμμετοχή, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, να μας μαζεύει και να δένει με τον τόπο καταγωγής, τόσο εμάς, όσο και τις επερχόμενες  Γενεές Φιγαλειωτόπουλων, το θεωρούμε δε ιεροσυλία να αφήσουμε,να ανασταλεί η λειτουργία του,

Για το λόγο αυτό 

 

αποφασίσαμε:


Να σας προσκαλέσουμε, με ένα είδος σαλπίσματος, να συναντηθούμε, όλοι στις 4 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 πμ,  σε μια έκτακτη και παν-Φιγαλική Γενική Συνέλευση,  για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για την περαιτέρω πορεία και τύχη του Συλλόγου μας.

Τονίζεται ότι, η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο και κατά το καταστατικό μας, είναι το ανώτατο Όργανο, που μπορεί να αποφασίσει, για το μέλλον του Συλλόγου.

 

Γνωρίζουμε ότι όλοι αγαπάμε τον Σύλλογο και  αντιλαμβανόμαστε τα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο κάθε ένας, καθότι  και εμείς τα βιώνουμε.

Έχουμε υποχρέωση όμως, να διαθέσουμε λίγο χρόνο και για τον Σύλλογο μας, όπως το έκαναν πάρα πολλοί, τα 54 περίπου χρόνια της ζωής του και ελπίζουμε πως οι συμπατριώτες μας θα πράξουν το ίδιο.

Σας καλούμε λοιπόν, στην καθοριστική για το μέλλον του Συλλόγου, Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για να μη φθάσουμε σε απευκταίες λύσεις, που ούτε καν να τις αναλογισθούμε δε θέλουμε και περιμένουμε ανταπόκριση από όλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι το Παυλιτσέικο Φιλότιμο και η αγάπη για την Γενέτειρα, υπάρχει και θα αποδειχθεί έμπρακτα, στις 4 Μαρτίου 2012.

 

 Με πατριωτικούς Χαιρετισμούς,

 

 

                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

 Ο  Πρόεδρος                                                                           Ο Αντιπρόεδρος

 

Διονύσιος Θεοχάρης                                                             Γεώργιος Κανελλόπουλος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s